Medewerkers in de huisartsenzorg gezond en met plezier aan het werk houden wordt steeds belangrijker. SSFH is daarvoor een samenwerking gestart met platform Gezondeboel. Om gebruikers alvast een kickstart te geven is er een handleiding beschikbaar.  

SSFH werkt in 2023 en 2024 aan een activiteitenplan om duurzame inzetbaarheid in de huisartsenzorg te bevorderen. Één van de actiepunten is het opzetten van een platform waar mensen op een laagdrempelige manier met hun eigen mentale gezondheid aan de slag kunnen. Zodoende is het platform Gezondeboel opgezet.  

Om medewerkers een kickstart te geven in het gebruik van het platform staat er een handleiding online. In deze handleiding worden alle functionaliteiten van Gezondeboel uitgelegd. Zo staat er een stap voor stap beschrijving hoe jij je kan registreren voor het platform. Maar ook een uitleg over het dashboard van het platform. Verder vind je in de handleiding handige tips over alle functionaliteiten die het platform biedt, zoals het doen van opdrachten of het aanvragen van coaching.